Mijn eerste blog

Ja mijn eerste blog is nu echt een feit. Klein vreugdedansje mag best 🙂

Allereerst vertel ik graag even wie ik ben.

Mijn naam is Gezina , door velen om mij heen word ik ook wel Sien genoemd. Ben 30 jaar jong , getrouwd en een trotse moeder van een prachtige dochter van 5 jaar.
Ik ben werkzaam in de leukste bouwmarkt op de Veluwe en daarnaast heb ik 1 grote passie en dat is passie voor interieur. Mijn voornaamste smaak en style is Scandinavisch. Ook dingen zelf maken of ontwerpen vind ik heerlijk om te doen.
Daarnaast vind ik het heerlijk om mensen in mijn omgeving te adviseren of te inspireren.Her en der ben ik wel eens gevraagd door mensen om mijn creativiteit te gebruiken in hun interieur. Uiteraard pak ik zulke kansen met beide handen aan en vind het dan ook heerlijk om moodboards te maken , magazines door te bladeren en pinterest af te struinen om zo iemand zijn stijl te kunnen vinden en samen te kijken wat past bij diegene.

Maar hoe kom ik nou op het idee om te gaan bloggen??

Dat komt door een vraag van mijn vroegere buurmeisje Anneke. Door haar ben ik aan het denken geslagen.
Zij volgt mij al lange poos via instagram , Pinterest en vertelde dat ze mijn stylen zo heerlijk vind om naar te kijken en over te lezen. Haar vraag was dan ook : “Waarom ga je niet bloggen? ” Ik was overrompeld door haar vraag maar haar vraag bleef maar dwalen door mijn hoofd. Zal ik mijn passie gaan uitwerken? Iets wat ik al jaren echt heerlijk vind om te doen?Wil ik mijn eigen ding wel delen met anderen? Van alles ging er door mijn hoofd. Maar aan de andere kant ; waarom eigenlijk ook niet? Wat weerhoudt mij om het niet te gaan doen? Waarom zou ik niet gaan bloggen over mijn passie?Waar ben ik bang voor?Waarom neem ik die sprong in het diepe inderdaad niet? Tuurlijk vind ik het spannend en eng maar waarom niet?

Volmondig zeg ik daar na lang nadenken nu echt “Ja” op ! En vertel ik jullie graag via mijn blogs over mijn passie.Over hoe mijn passie voor interieur is ontstaan en hoe ik daar dagelijks mee bezig ben. Wat mijn eigen stijl is en waarom ik er zo van houd. Ik geniet nu al.

Ik hoop via mijn blogs en mijn foto’s jullie te kunnen inspireren hoe leuk het is om met interieur bezig te zijn en hoe gaaf het is om een eigen stijl te hebben en te creëren.

Tot snel !

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Nienke schreef:

  Super leuk dat jij je passie volgt!
  Net heerlijk even de tijd genomen om op je site te kijken en natuurlijk je 1e blog te lezen. Ik ga je zeker volgen en wil je heel veel succes wensen met bloggen! Ik kijk al uit naar de rest van je blogs🤗
  😘😘 Nienke

  Liked by 1 persoon

  1. bysien schreef:

   Dank je wel 😘

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s