Passie voor interieur

Mijn passie voor vooral Scandinavische stijl is toen ook enorm gegroeid en ben me toen ook enorm gaan verdiepen hierin.

Wanneer is mijn passie voor interieur eigenlijk begonnen ?

Mijn passie is denk ik begonnen in ons eerste huisje .Dat is zeker al 13 jaar terug.

We woonden samen in een 1-kamer appartement waar de slaap en woonkamer 1 waren. We hadden een kleine douche met wc en een hele krappe kleine keuken. Ondanks dat had dit huisje toch wel wat. We maakte het er echt ons huisje van. Kort daarna kregen we ons 2e huisje. Weer een appartement maar dit keer nieuwbouw. Ja en dit werd wel echt mijn eerste projectje om te ontdekken wat mijn eigen stijl was..In het begin was het even zoeken. Ik wist het nog niet zo goed , was nogal chaotisch en dat was ook zeker terug te zien in ons interieur 😉 Ik zeg ook altijd “Chaos in je hoofd creëert chaos in je huis “. Je raad het al veel verschillende stijlen door mekaar heen die echt totaal niet bij mekaar paste. Na een jaar hebben we het drastisch veranderd en kwam er rust. Alle muren werden wit en 1 muur werd aqua blauw geschilderd.Tja een kleur die ik nu niet zo gauw meer zou kiezen 😉 maar het stond wel fris en creëerde meer rust.

retiefstraat-103a-ermelo
bron:@bysien

Na 3 jaar kregen we ons huidige woning toegewezen. Een eengezinswoning . Yes project 2 was gestart. Ik had al helemaal een plaatje in mijn hoofd. Op het moment dat we gingen klussen en we de verf gingen halen voor de woonkamer twijfelde mijn man enorm.. “Gezien, dit is antraciet hoor? Weet je het echt heel zeker??”
Stellig zei ik “ ja “ en daar gingen we hoor. Rollers in de verf en smeren maar.

Na 1 jaar had ik het wel met dat donker gehad. Was er toch achter gekomen dat de mening van mijn man een jaar terug niet eens zo gek was haha 😉
Niet alleen de muur was namelijk donker in ons huis maar ook onze banken , tv-meubel , schilderij , eettafel, salontafel etc. Er moest weer wat gebeuren. Er moest licht komen. De banken gingen eruit en er kwam wat lichters voor in de plaats.De tv meubel werd vervangen door een eigen ontworpen meubel en ook de salontafel volgde daarna.

wp-image-1727374342jpg.jpg
bron: @bysien

Half jaar later hebben we de antraciete muur een andere kleurtje gegeven en werd het een fris olijfgroene muur.Waar ik tot op heden nog steeds geen spijt van heb. Ja ik had het eindelijk gevonden en had de smaak goed te pakken.
Heerlijk licht en fris en op elk moment van de dag is het heerlijk vertoeven in ons huis.
Met veel groen , hout , wit en zwart accenten creëer ik elke keer weer wat anders in ons huisje.

img_20170125_132100.jpg
bron: @bysien

Mijn passie voor vooral Scandinavische stijl is toen ook enorm gegroeid en ben me toen ook enorm gaan verdiepen hierin. Ben Zweedse interieur-bloggers gaan volgen , mij verdiept in de Scandinavische landen en op zoek gegaan naar Scandinavische magazines en winkels.

Mijn passie is groter geworden met de jaren en elke dag leer ik weer meer bij in de trends die gaan komen en in het matchen van de Scandinavische stijl.

Zo zie je maar weer : inmiddels wat creaties verder maar heel tevreden met het resultaat 🙂

Wees creatief , ontdek het en creëer het zelf ook !


Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. tanjanh schreef:

  Leuk om te lezen. Ik moest wel even zoeken naar of en hoe ik een reactie kon plaatsen.

  Liked by 1 persoon

  1. bysien schreef:

   Dank je wel.. 😊 Ja klopt is niet echt duidelijk. ik moet even zien ofik dat kan aanpassen

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s