Interieur blogger zijn

Zodat ik straks kan zeggen:

” Ik ben een interieur – blogger ! “

 

Inmiddels ben ik nu bijna een maand bezig met bloggen. Wat is dit heerlijk zeg. Ik vind hier echt mijn rust en ontspanning in. Op dit moment heb ik dat even nodig dus typ ik veel weg. Een echte volwaardige interieur blogger ben ik nog niet. Maar ik geniet! Ik geniet echt van elke getypte letter. Van elk onderwerp die ik bedenk en uitwerk. Van alle reacties die ik krijg . Het vertellen en delen van mijn grootste passie. Ik geniet elke dag en zit elke dag weer vol nieuwe ideeën en inspiraties.

Sinds ik begonnen ben met bloggen hou ik een boekje bij. Een klein zwart wit notitie boekje waar ik onderwerpen , trefwoorden of ideeën  in schrijf waar ik straks over wil gaan bloggen. Inmiddels bevat de lijst al ruim 30 onderwerpen (waar ongetwijfeld nog veel meer onderwerpen bij zullen voegen).


Bron:@sien

Ik heb al veel reacties mogen ontvangen over mijn geschreven blogs. Zo wel positief als negatief. Ik ben geen ervaren blogger en zal uiteraard moeten groeien hierin. Daarom lees ik veel andere blogs , blog-boeken en volg ik veel ervaren bloggers. Ik geniet van elke minuut die ik erin steek en vind dit super om te doen. Ik krijg veel support om me heen en dat werkt ook mee . Ik hoop dit nog lang vol te gaan houden en mijn passie vast te houden. Ik wil nog groter worden dan dat ik nu ben. Zodat ik straks kan zeggen : “ik ben een interieur – blogger ! “

16266071_1255725511170222_5404087680299557007_nbron:http://iomoi.stores.yahoo.net/section-monogramtotes.html

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s