Boho Chic 

on
8586da09774af6a1c30bd40c8945c26e-bohemian-baby-bohemian-gypsy
bron:https://nl.pinterest.com

 

Wat is Boho Chic? Boho Chic is de afkorting van de trendy bohemien look.

Bohemian is een gedurfde, kleurrijke maar vooral spontane en nonchalante interieur stijl. .Bohemian Chic is net een tikkeltje chiquer dan een Bohemian interieur. Bij Bohemian Chic zien we iets vaker glimmende materialen, is het iets opgeruimder en wellicht ook iets meer bedacht.Een mix van etnisch, hippie, Orient en rock. .Deze stijl herleeft de levensstijl van de jaren 1960 en 1970 in onze huizen en precies om deze reden moeten delicate kleuren de basis van deze look zijn.

boho-chic-interieur-2 bron:
https://makeover.nl   

Boho chic kleuren

Een van de belangrijkste elementen die kenmerkend zijn voor de Boho chic stijl zijn kleuren . Het is een zeer eenvoudige en romantische stijl, die gericht is op lichte kleuren die contrasteren met ruwe materialen. Om deze reden zal een echt Boho chic interieur gemakkelijk worden herkend door haar assortiment van lichte kleuren, die ook met elkaar vermengd kunnen worden om nuances te creëren.

  • Beige
  • ecru
  • wit
  • zwart
  • grijs

Dit zijn de belangrijkste kleuren van Boho chic stijl, maar paletten van pastel kleuren zoals Lila, roze, blauw en lichtgroen, kunnen ook worden gevonden. Daarnaast, krijgt alles een meer rustieke uitstraling met behulp van antiek hout, wat de bekende vintage look geeft aan het meubilair.

little-rome-webshop-interieur-trends-tips-2017-italiaans-italie-italiaans-boho-chic-loungehoek-2
bron:https://littlerome.nl 

 

Bohemian Chic Interieur

De bohemian chic interieurstijl is momenteel erg populair. Het wordt gekenmerkt door veel gebruik van wit en natuurlijke tinten, en door ruwe natuurlijke materialen als bamboo, riet, verweerd hout, linnen en wol. Vaak zie je in een bohemian chic interieur ook bepaalde statement meubelstukken en accessoires terug komen.

Door een paar van deze accessoires in je ruimte te plaatsen, heb je al snel de bohemian stijl te pakken en waan je je op Ibiza of Formentera. Heerlijk toch?

boho-stijl-1_1 bron:https://www.flinders.nl 
bohemian15 bron:https://www.bloglovin.com

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s