Gastblogger

Vandaag is een goede dag om iets nieuws te beginnen…en ik heb dit nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik dit wel kan – zei de Pippi Langkous in mij.

Dus daar gaan we…

Om te beginnen zal ik me even voorstellen. Ik ben Reina en ik woon in Noordwijk samen met mijn surfboy en onze kant King. Dit jaar wordt ik 40! Ahhhh the big 4 – 0! Daar waar ik eerst nog kon roepen dat 30 het nieuwe 20 was, kom ik binnenkort niet meer onder die psychologische leeftijd uit. Maar hey, “Age is nothing but a number” want ik ken hele inspirerende mensen die ouder dan ik zijn maar jonger in spirit, en andersom. Maar het is dus tijd voor iets nieuws. Ik ben werk al ruim 15 jaar als designer met een specialisatie op het gebied van spijkerbroeken en heb tijdens mijn loopbaan gewerkt voor merken zoals Tommy Hilfger, Scotch & Soda, We Fashion & PME Legend.

Momenteel ben ik werkzaam als freelance designer en nu hoor ik je denken…. Dat heeft toch helemaal niets met interieur te maken…. Klopt! Al moet ik zeggen dat inspiratie voor mij overal vandaan kan komen. In mijn werk heb ik altijd veel naar interieur en interieur trends gekeken, om nieuwe designs of concepten, voor collecties maar ook showroom of winkel inrichting, te ontwikkelen.

Dus toen wij in 2017 ons huis op de postzegel in Noordwijk kochten, kwam al deze inspiratie goed van pas. In eerste instantie was het plan om alleen een paar dingen zoals de keuken en openslaande deuren aan te pakken.

De rest kwam later wel was het plan.In ons enthousiasme wilde we meteen beginnen met verbouwen op het moment dat we de sleutel kregen. Maar omdat onze aannemer druk was en pas later kon beginnen met de klus. En eerlijk, is eerlijk. Dit is de beste beslissing ooit geweest. Toen we een paar maanden in het huis woonde kwamen we erachter dat het huis veel meer liefde nodig had dan een beetje poetsen. Dus Project QU19 werd groot, groter, groots en toen weer een beetje kleiner want we hadden geen unlimited budget en normaal kunnen leven en op vakantie kunnen gaan, vinden wij heel belangrijk

.We zijn ons instagram account @project_QU19 begonnen om de familie en vrienden up to date te kunnen houden van onze verbouwing. Inmiddels is het grootste deel van het “project” achter de rug. Ok, we hebben nog steeds geen plinten. Maar we krijgen zo veel positieve feedback op het resultaat dat we het graag met jullie blijven delen.

De komende blogs zal ik met jullie delen hoe we te werk gegaan zijn, waar onze inspiratie vandaan komt en waar we de spreekwoordelijke mosterd vandaan gehaald hebben.Lezen jullie met me mee?Liefs,Reina

Advertenties