Wie is Sien ?

Wie is Sien?

Sien is mijn bijnaam 😉 vandaar de naam: BySien

Ik ben een hele trotse 32 jarige vrouw ( al zou je het me echt niet geven toch ? haha 😉 ), getrouwd met de liefste , leukste en knapste en een hele trotse moeder van een fantastisch mooi meisje van 7.

Ik ben iemand die positief in het leven staat , dol is op m’n werk , ook een tikkeltje eigenwijs , maar ook een vrouw die staat voor wie ze is .

Oke nu eerst een beetje geschiedenis over mij:

Ik ben opgegroeid in een groot gezin . Een gezin bestaand uit 7 kinderen ; 2 grote broers , 3 zussen en 1 zusje . We zitten allemaal redelijk kort op elkaar. Ruzie hadden we eigenlijk niet veel met elkaar maar goede vrienden waren we ook niet . De band is nu wel anders nu we allemaal ouder , getrouwd en ouders zijn 😉 .

Ik was een meisje die erg op d’r zelf was. Haar eigen plannen trok en eigenlijk altijd wel iets deed wat niet mocht .

Maar waar komt mijn interieur passie toch vandaan ?

Al jong zat het er al wel in dat ik gek was om m’n kamer te veranderen. Ik tekende van alles op de muren . Beter gezegd ik kalkte ze helemaal vol. Schoof vaak met m’n meubels in de rondte . En maakte ontwerpen hoe het eventueel zou kunnen zijn .

Tot ik op een dag besloot ( ik was volgens mij een jaar of 14 ) dat mijn kamer wel een kleurtje kon gebruiken. Ja en als ik iets in m’n hoofd heb moet dat vaak wel gebeuren en het liefst gelijk ;).

Dus je raad het al we moesten dan ook gelijk naar de winkel en zusterlief ging mee. Ik had toen al een baantje dus de verf betaalde ik dan ook zelf. Na lang zoeken tussen de staaltjes koos ik voor paars ( afschuwelijk haha ) maar goed toen was dat best een hip kleurtje. Gauw naar huis en niks tegen mams zeggen .

We renden naar boven en begonnen m’n kamer leeg te halen zodat het verven kon beginnen. Het begon bij 1 muurtje. De kortste muur. Prachtig die was klaar maar er was verf over. Hmm en ja dat kon niet. Dus door verven. Je raadt het al uiteindelijk bijna de hele kamer paars geverfd en het was echt afschuwelijk , lelijk en overal klodders. Echt het meest slordigste project ooit dat zag ik ook wel. En ja toen kwam moeders binnen en ik kneep hem wel even.. Ze zei alleen : “Jij vind dit echt mooi ?”. Tuurlijk niet maar dat ging ik uiteraard niet zeggen. Uit eindelijk heb ik nooit meer zoiets gedaan en liet ik het uit werken wel aan iemand anders over 😉 .

Door de jaren heen werd ik steeds gekker op interieurs , kleuren , trends en stijlen. En ging mij er steeds meer in verdiepen. Kocht vaak woonbladen , volgde verschillende cursussen en zo groeide er mijn eigen stijl en passie uit.

In 2016 begon ik met mijn instagram account en deelde ik daar mijn interieur, mijn diy en mijn passie. Al gauw kwamen de vragen waarom ik niks met mijn passie deed.

Waarom ging ik niet bloggen ? of een opleiding volgen ? waarom startte ik niet een eigen bedrijfje hierin?

Tja het eigen bedrijf in combi met een opleiding vond ik nog een te grote stap.

Maar bloggen over wat ik zo gaaf vind trok mij wel. Na wat leesvoer verder ben ik deze site begonnen.Iets waar ik echt van geniet. Bloggen over verschillende dingen wat allemaal in verbinding staat met interieur.

Dingen bedenken of ontwerpen ben ik nog steeds gek op.

En ja nu ga ik dan toch echt beginnen met een opleiding tot interieur stylist.

2019 wordt mijn jaar 😉


Advertenties